Bloggar jag följer:

Först ut har vi panda-Hannas söta blogg! En supersöt tjej från Stockholm, har tyvärr bara träffat henne EN gång på Arvika och där blev vår Pandafika aldrig av heller :( Hon har bara för söta pandaoutfits och jag följer ett par Pandabloggar bara för att de är så vackra och man förlorar aldrig sin inspiration till att köpa mer och MER svartvita kläder. Det är stilrent rakt igenom!

Själv är jag i det närmaste svarthårig just nu, men saknar man inte sin vita panda när man ser den bollen? So lovely!

- Synd att du bor så långt bort, men snart flyttar jag till Göteborg och då är du bara en tågresa bort :*
http://whenwewerewinning.wordpress.com




En annan söt pandasnutt som jag följer är Towe. Jag tror att hennes panda var den första monsterstora pandan jag såg, det var 2008 eller 2009 tror jag. Vart de bilderna har försvunnit vet jag inte, men jag vet att jag hade sparat en bunt på datorn hahaha. I alla fall en jättefin outfit blogg, och är inte hennes häst för söt?


- Umgås en del med Hanna! Så har man tur så träffar man kanske båda pandasnuttarna samtidigt?
http://pandawhore.blogspot.com




Katie är hon också från Stockholm, nyutbildad sjuksköterska och hon har också en helt underbar version av pandastilen. Med lite längre hår använder hon ibland hårsnoddar för att göra små svansar. Har träffat henne någon gång i väldigt *host* nyktert.. (erhm) tillstånd på Arvika. Men så fort Stockholmsresan blir av kan man väl hoppas på fika? (a)


- Kolla på den pandan!!
http://katiepop.blogg.se


Sen finns det några till. Men de kommer kanske senare. Hihi. Nu ska vi se vad man kan hitta på för äventyr idag. Kanske måla mer?



Kommentarer
Postat av: Hanna

Men så himla sött och vad glad jag blir <3 hoppas vi kan träffas snart igen. Nu är det inte lång tid kvar till sommaren heller. Då kan man ju åka lite hit och dit utan problem <3

2010-05-11 @ 17:25:32
URL: http://whenwewerewinning.wordpress.com/
Postat av: panda

aws, vad glad jag blir. hihi. vi får se till att det blir en fika någongång!

2010-05-14 @ 15:35:57
URL: http://pandawhore.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0