Kent och jobb

Hur många dagar nu? Fyra? Ja, så många dagar har Kents nya låtar stått på oavbrutet repeat, nästan, hemma hos mig. Har fått slå av musiken om någon har ringt. Ungefär. Nej, men nu ser vi fram emot det nya albumet och sommarturnén! Det kommer att bli så mysigt!

Grattis till min LILLEBROR... igen!! Han fixade ett bra sommarjobb.. Nu är jag riktigt avundsjuk för jag har sökt sen april/maj och bara fått gå på EN intervju då de skjutsade vidare mitt CV. Och ingen ringde tillbaka förutom för att säga att jag inte fick det (antagligen någon med vårdutbildning blev tillsatt så de slapp utbilda mig :(... ) Och jag som hade planerat in de utbildningarna i min kalender osv. osv.  Hoppades verkligen på att få det. Men det var då.. nu är nu! Idag ska jag iväg (faktiskt precis efter att jag skrivit detta och postat det!!) till Willy:s och se om jag inte kan få sommarvik där.. Bara några kvällar/helger skulle vara superbra så jag får ihop några pengar över huvudtaget!

Om det inte fixar sig ska jag springa vidare. Såklart. Sedan måste jag städa i lägenheten. Det råkar se ut som ett bombnedslag idag. Jag vet inte varför, igår var ju allt så prydligt och fint - det kan vara Kindereggen som stökade till det. Och katten. Och jag.


Gårdagens upptäckt var i alla fall att lekplatser fortfarande är roliga!! Wiie! Hihihi, en halvtimme spenderades upp och ned och klättrandes här och där. Och i en gunga. Lekplatserna har blivit mindre - eller så är det jag som har blivit större. Nu vet jag i alla fall vart småbarnen äter popcorn och dricker energidrycker.. hittade ett hemligt stash!

Summertime!

Vad glatt överasskad man blev när man hade glömt bort (och senare upptäckte) att HANNA skulle ner till Lund denna vecka. Hadeingen koll ALLS på datumen. Hoppas hon får någon timme över för fika eller något sånt trevligt. Det hade ju varit helmysigt.

Dagen har varit varm, alldeles för varm nästan. Nu blir det hopp in i duschen och sedan kvällsmys. Har en halv ask Mercí kvar!

I am so sorry.

"Dum lista" - 2010-05-17.

Ett av svaren revideras till "Ja, självklart."

Förlåt.

Hemåt igen.

Sådär... efter drygt en vecka i Norrbotten så bär det av mot Skåne igen, främst för att jag ska på ett möte på onsdag. *suck*
Har i alla fall fått njuta av fint väder här uppe och lillebrors student - the primary target för denna resa! Att jag sedan har plöjt genom en rolig bok och hunnit börja sy på en spännande jacka är inget minus utan ett jättestort PLUS! Min kreativa ådra vaknade plötsligt, kanske av tystheten.. vem vet!? Men jag har tittat en del på anime och det inspirerade mig lite ;)

Sådär. Efter ett x-antal timmar har jag kortat av den f.d. klänningen (gick ned till halva låret) - lagt till detaljer på baksidan som inte syns här såklart, och sen snitsade jag till de där svarta detaljerna på framsidan. Sydde upp veck på svart tyg och passade in det i resten av jackan. Snyggt?

Sen denna bild är tagen har myyycket hänt ;) Men det får ni se i veckan när jag fotar upp det i Skåne, för tillfället ligger jackan och resten av tyget nere i väskan.

Puss, bloggar så fort jag landar i lägenheten imorgon kväll.

Rah rah!

Dagsformen i fredags började bra. Jacka från Psylon.

-
Skor från Harrods.


Helt osminkad så här befinner man sig någonstans mellan garderob och sminkrum *host*. Ungefär. Nej men när jag glömmer att ta med mig perukhättan är det lättare att sminka sig efter att peruken är på - d.v.s. efter att kläderna är på. Den peruken har så galet dålig passform att den vill glida av bara att man har på sig den där rosetten!! :(

Aja, gissa vad jag hade för personligt tema? Gaga? ;) Sminkbilder kommer ungefär.. imorgon. Vill inte bråka ensam med pappas kamera.

- skor från Bakers, USA.


Bad girl

Oj, har inte bloggat på 100 år. Allvarligt, fy på mig! Men nu ska det bli bättring på det, nu när jag har fixat internet och allt annat som har varit i vägen.

För tillfället befinner jag mig i Norrland, rättare sagt i Norrbotten hos mina föräldrar och min lillebror. Han tog studenten i torsdags, en snygg kille det där ;) Akta er tjejer i Umeå eller i Uppsala eller vart han nu kommer börja plugga (till jägmästare eller kemist... vi får se).

Jag är LITE avundsjuk på hans lockar också.

- storasyster och lillebror på studenten

RSS 2.0